Thursday, 15 September 2011

hidup

Dear fwen,
almost 2 days x update my sweetheart nih.. seems to b vry bz these few days..entry kali ni x nk ckp psal hati n prasaan da..letih la..this time, nk cite psal pe yg jadi kat aku dlm masa 2 hari ni...aku dmam trok..da la kne ngadap asemen..tp alhamdulillah..siap gak..bdw, smlm, sempat gak aku jmp my best fren, c eija  :)  windoo woo...dlm2 hujan pown sanggup g jmp gak..dlm2 demam pown gagah gak lagi nk jmp..hahahaha  =p pasni, ley r jmp slaloo...sbb uma sewa die dekat je ngan uma sewa aku.. wee =)

ni r c eija..sowi..ni pix lame die..skunk die da len..makin tomey..de yg latest, aku update,k :)


cite psal life, skunk, da susa, baru r aku tau yg mne kwn, yg mne lawan..tuhan klau nk tunjuk 2, sekelip mata je.. tup tup, ko tesungkor depan aku..klau nk ckp soal kawan, smpai kiamat pown aku rase x abiz.. tp bia la.. tetibe rase cam x de mood lak.. caow dlu r..jmp kat entry yg len,k  =p

Lots of L.U.R.V.E,
misz_proxey

Sunday, 11 September 2011

sumpah terase

itulah namenye kawan..slalu ok.. tp x sangka die ley jadi yang sebaliknye.. aku juz tanye, tapi jangan la nk cakap cam 2.. ko cam x tau lak aku ni cam ne. ckp kalau x seribu batu bley dgr, x sah.. weyh! bukan zack r klau cakap sopan slow2 cam dlm kelambu.. kekadang pe yg ko wat pown aku terase gak, tp x de r ku men ckp lepas je cam pe yg ko wat tadi..

hmm x pe r.bende da jadi.. maybe salah aku gak sbb x reti ckp leklok..tp... arghh lupekn je r..bulan baik ni, maafkn je r slah org len. n aku pown, kne r agak2 sket klau nk ckp..ok.. got it  =)  *pengajaran utk ko ari ni, wahai zakiah!!

jap g kul 2 ade klaz. skunk lepak lu.. send email 2 my luvly lecturer, bru ley membuta jap..hakhak  =)
c ya 4 next entry..

Lots of L.U.R.V.E,
misz_proxey

macam-macam hal la!

rasenye da agak lame gak x update blog aku nih.. berabok la gak an.ntah la.nk kate bz sgt, x de la.tp maybe, sbb byk sgt nk kne hadap. snang cite, hidop aku ni x seindah yang dilihat n digambarkan.mmg luaran nampak hepi, tp dalaman ade sikit teseksa r.. =) mcm2 hal yg aku da lalui sepanjang tempoh blog aku ni berabok.

1st, aku tempoh raye yg memenatkan. sbb pe? dlm raye pown kne ngadap asemen gak. rasenye masih x terlambat utk aku ucapkan selamat hari raye, maaf zahir dan batin pade sume followers =) *psst duit raye aku agak masyuk gak r taon nih...wallaweyhhh

2nd, emosi n kesihatan yang kurang stabil.. sepanjang cuti ni, penyakit wajib utk aku x penah bla.. mungkin ALLAH 2 nk uji aku kowt.. tiap2 ari msti nk kne sakit prot n bangon tido lebih kul 12 tgh hari.. astaghfirullahalaziimmm anak dare ape r nih  =p

3rd, konflik dgn orang sekeliling.. aku letih r nk ngadap org yg x caye ngan ape yg aku ley wat. sume x ley. itu x ley, ini x ley..smpai kekadang, wat aku sendiri yg x caye kat diri aku.kemonnn aku da besa la..i'allah aku ley bezakn yg mne bek n yg mne x...

sebnanye byk lagi yg aku ngadap spnjg cuti ni..but then, ckop la skdar 2 je yg aku cite.. ari ni, pas siap print asemen aku sume tdi, aku troz grak g ipoh.. lyn muvie SMURFS! hahaha sumpah bez cite 2. ase nk tgk lagi je =) g 1 keta.. kua uma kul 5, blk uma kul 2 pagi..( klau mama ade nih, da kne bebel da nih)  =p

esok, 1st claz aku pas cuti raye 2 mggu..rase mlas lak nk g.. tp nk wat cam ne.. hadap je r.. pape pown esok tetap esok.. saba je r.. 2 bulan lg aku nk abiz study! yahoo!! niway, kat bwah ni ade pix sket time ptg tdi aku hang out 2.. enjoy it  =)


nawal, my bestie  =)

Thiz iz the new me =)

aku yg betambah gmok sbb mkn kuih rye byk sgt  =)

houzmate sy lorh =)

twin, perhaps =p


Lots of L.U.R.V.E,
misz_proxey
Steelheart - She's Gone