Wednesday, 8 February 2012

-1st blind date eva (part 1)-

dear e-diary
bley x klau nk ckp I MISS YOU??  ^_^*  
hihi.. wink wink.. bdw, thiz entry will gonna let u noe bout my past n might b happen in da future too..
*errr malu la plak nk ckp..hakalaaaa mengade la plak ko nih zakiah! sepak gigi 2 nnt tao la   =)  hmmph ok then.. "BLIND DATE"!! ape yg korg tau psal bnde alah ni?4 sure, klau ckp psal bnde ni je, org akn mule rse nebes sbb kite akn meet up sum1 yg kite x pnah jmp n knal. rase cam nk tekeluar jantung pown ade tao. ari 2 nnt, bagi kaum hawa, especially, msti la pk nk pkai bju pe la...wane pe la...perfume pe la..nk g mne la..
tp x tau la klau gegirl yg len x..but me, yez!hihi

so, where 2 start?? emm aku da rse blind date ni mase umo aku 17..mude ke??
hakhak  almaklomlah...sweet 17.. darah tgh pnas lg..sume bnde nk cube..bhahaha
umo 17 nih pe la yg aku tau sgt..nk jmp ngan mamat ni kat "PD",ok..
aku semstinye..ade la rse cam eksaited telebey sket sbab bdak nih bdak sukan..
haaa x ley ckp byk2..jap g kantoi lak.. errr.. korg tau je la an..bdak2 sport ni klau kat skola,
kemain femez lg.. jdi attention gadiz2..haha..so, aku de r gak rse cam bangga sket sbb org yg
dikejar2, dipuja2 tu nk jmp aku..but, b4 jmp 2, kitorg ade la igt nk exchange pix.
so that nnt x de la glabah biawak klau jmp tgk muke an..hahaha
tp, c budak laki nih x nk..die ckp die nk level of curiousity die 2 mningkat.
hekeleyyy gile ke pe?? aku pown ok je la..  *lantak kao la nk ke x nk

da 2,nk dipendekkan cite, pagi nk jmp 2, die kne rushing g semban..so, die ckp die nk sgt meet aku.
then, aku tepakse gak r g semban semate2 nk g jmp die..n guess wat??time 2 duit aku tggal 10 hengget je pown. aku da pk 5-6-10 kali nk g semban 2 sbb korg pk la,k..
nk g semban da 3 hengget lebey time 2..klau pegi blk da 7 hengget..tggal 3 hengget, aku nk mkn pe boe??
mnom air mneral pown kne pk 2 3 kali gak..hahaha..darurat gak r time 2 poket aku.
so, wat hati kering, aku redah je la..g je semban..

dalam bas, aku da mengelamun da..tepk camne la orgnye..  *weyh msti la glabah..naknye nnt die 2 sbnanye mnipu..naya aku..hahaha.. so, dipendekkan cite, smpai je kat semban..die da tepacak kat tmpt trun bas 2..tp, dat time kitorg x tau lg tau msing2 yg mne sbb mlm 2 juz janji nk pkai bju same kaler je..hikhik  *menggedik la konon nk nmpk sweet!! padahalll... kitorg decide nk pkai wane itam..skali.halamakkk silap pilih kaler la..
org punye la rmai pkai wane itam..aku da x tau nk wat cam ne time 2.. nk cal, kedit aku plak da abez.
tunggu punye tunggu punye tunggu..die x cal2..skali aku lepak je r kat 1 tmpt dudok 2, dgr lagu tamil..haaa aku tau...korg nk ckp rare an??hahaha... da 2 ade la sorg mamat nih..die duduk btul2 dpn aku.
aku x expect r 2 die sbb aku igtkn aku da kne kencing bhai!!! hahaha

skali time 2 die tgh cam wat2 bace paper.. yg x ley bla..bace punye la laju..bhahaha
aku ade die BACE GAMBA je kowt..hahaha..sumpah x tipu..laju gile..da la laju, TEBALIK LAK 2!!
aku pown pe lg..name pown ZAKIAH an??mmg kne gelak la dgn aku.. tp agak cam org gile gak r sbb gelak sorg2 sbnanye..hihi.. tp aku wat kewl je la..bile aku abiz glak je, die pndg cam nk mkn aku je..ngeri weyh!!
aku wat bodo, n truz nk bla dri c2..ase nyampah lak kat die..wlaupn sbnanye die ensem weyh!hakhak..
asal aku nk bgn je..langkah keempat time 2, paaaaaapppp sipe aku putos..adehhh kesialan btol...gile la aku malu weyh..c mamat nih nmpk aku, die lak gelak..sumpah aku malu..x tipu pnye nih..
pas2 aku pe lg.mule la glabah biawak..mne nk bli sliper sbb duet an ckop2 je nk blk..dlm hati aku nih,
ase cam nk nangiz je..da 2, aku reverse blk, dudok kat tmpt tdi..errr muke da habis tebal da time 2..klau tembok besa cine weyh.., ce korg teka, pe yg jadi next??hihi

tunggu la entry akn dtg ye..nnt aku citekn lg..hihi


Lots of L.U.R.V.E,
misz_proxey 

Tuesday, 31 January 2012

forever green punye celita ---> "sang arnab dengan kura-kura" (version aku)

Mase korang kecik-kecik dulu mesti korang penah dengar cerita pasal Sang Arnab Dengan Kura-kura kan..?? sumpah aku ske gile cite nih..smpai aku hafal. sanggop msok petandingan cerite sbb suke punye pasal kat cite nih.. agagaga ..ok..cerita die cm nie::
Suatu masa yang dahulu, Sang Arnab dan Sang Kura-kura saling mencabar satu sama lain tentang siapa yang terpantas dan akhirnya mereka bersetuju untuk mengadakan perlumbaan. Perlumbaan ini akan menentukan siapa lebih pantas. Sesiapa yang sampai lebih awal di garisan penamat akan dikira sebagai pemenang.
Perlumbaan pun bermula. Sang Arnab memecut pantas. Di separuh jalan, dia memandang ke belakang dan melihat Sang Kura-kura masih jauh. Jadi Sang Arnab pun berehat dibawah pokok dan tertidur. ZzZzZz...
Sang Kura-kura secara perlahan dan lembab memotong Sang Arnab dan muncul sebagai juara perlumbaan tersebut. Sang Arnab terjaga dan menyesali apa yang terjadi.

(Biasanya korang dengar cerita ini akan berakhir disini kan?, tetapi kali nie cerita nie bersambung...)
Sang Arnab kecewa dengan kekalahan ini. Sang Arnab membuat kajian untuk mengkaji sebab-sebab kekalahannya kepada Sang Kura-kura. Sang Arnab mendapat jawapan bahawa dirinya terlalu berkeyakinan tinggi, tidak berhati-hati dan terlalu sambil lewa.
Jika dia menyelesaikan ketiga-tiga masalah tadi, agak mustahil dia akan kalah. Jadi Sang Arnab pun mengajak Sang Kura-kura untuk mengadakan perlawanan kedua. Sang Kura-kura bersetuju.
Kali ini Sang Arnab memecut dari garisan permulaan sehingga garisan penamat tanpa menoleh ke belakang. Dan akhirnya dia memenangi pertandingan dengan meninggalkan Sang Kura-kura jauh ketinggalan di belakang. 
hahaha... siape kate Arnab kalah dlm crite nie..?? crite yang korang dengar tu david teo yg buat, tu sebab la cerita die tergantung... hehehe..pasni aku hapdate lg cite2 len ye..hihi  thanx fer menjengah2 cite haku nih..hahaha.. till then   ^__^*

Lots of L.U.R.V.E
misz_proxey

Wednesday, 25 January 2012

past ---> present ---> future

ok. da berabuk gilew blog haku nih.
im so sorry ma dear diary. byk sgt nk kne hadap la8ly.
dgn plan nk smbung study. dgn family. dgn kwn. dgn tuut...urghhh ma8s me crazy
thiz entry akn tell sume yg aku pendam b4 thiz.. tp x de la sume. sket la. konon2 luahan hati la deyy

Dalam hati aku ni rasa da bercampur baur. ada byk rasa. terasa mahu saja air mata lemah seorang hamba ini mengalir. selalunya ujian dalam hidup membuatkan kita menjadi lemah. terasa ingin mengalah. itulah hakikat kehidupan manusia biasanya. cerita suka dan duka, kisah ria jua hiba. segalanya megusik menyentuh jiwa, melahirkan seribu satu rasa. adakalanya membuat ketawa senyum sampai telinga. Namun ada jua yang menyesakkan dada, pilu hiba penuh lara. *hadoii sori lew klau ayat jiwang bekarat kuning lak keyh
hidup ini berliku-liku jalannya. adakala impian jadi kenyataan, namun seringkali hajat yang aku nk tak sampai. aku x ley buruk sangka. Perancangan Yang Esa pasti sebaik-baiknya. Penuh hikmah buat hamba-hambaNya terutamenye insan seperti aku nih..

zakiah...zakiah...zakiah...
plz.. Berhentilah dari terus menerus terkenangkan kisah silam yang hanya menghampakan. kenangan hanyalah suatu angan-angan yang tidak punya kesudahan. sedalam mana yang kau gali, yang kau tanam adalah diri sendiri. kau akan terperangkap dalam masa yang sememangnya sudah lama tidak ada. Bangkitlah dari kekecewaan semalam, anggap segalanya adalah ujian dan segalanya adalah pengalaman yang begitu berharga yang akan mendewasakan kau sendiri dalam menghadapi setiap kesulitan di langkah-langkah seterusnya.

kalau nak diikutkan hati, macam2 da jadi. aku x ley biakn kate hati memakan diri. bia die hilang, bia die pegi. yang terbaik akan menyusul nanti. errr gelisah... gelisah... gelisah...

i really2 miss him


Lots of L.O.V.E,
misz_proxey

Wednesday, 30 November 2011

no more capital "S"

Dear e-diary,
pagi2 ni tetibe je jiwa aku jadi x menentu
bile skali kite carik x jmp
n slamenye die tnjukkn sign yg kite x kn dpt jmp die lg
sumpah sedey

kenangan 2 tertinggal kat blkg mcm 2 je
tiada kesudahan
u noe wat, cam fairy tales story,
sume love story akn ade epi ending
but then, x sume luv story akn ade epi ending

berjanji sumpah setia
sehidup semati
tapi pengakhirannya hanye sepi

hilang dari pandangan mata
senyap dan sepi tiada kaba berita yg smpai di cuping telinga
hati ni agaknya klau bley berckap or else,
msti die da nangis, msti die da mnjerit, msti die da tnye knp sume ni jadi

l.o.v.e
complicated sgt
x sume bole fhm mksud l.o.v.e yg sbnar
only sum1 yg rase dgn hati n brfkir dgn otak akn dpt jwpn yg sbnar2nye

menerima kehadiran yang lain dlm hati
dan membenarkn insan lain memasuki gerbang hati mmg susah
bagaikn menerima insan asing didalam keluarga
n bley gak diibaratkan mcm mkn sushi tiap2 pagi instead of eating nasi lemak.
urghh totally depressed!

rasenye,
smpai waktu ni,
boleh kiranya aku buang capital "S" dlm idup aku
wlaupn sbnanye hati ni x pnah mnyerah utk tggu kplangan die dlm dakapan aku nih
tp,hakikat ku ttap kne trima
mndiamkn diri n "membodohkan" diri bkn 1 act yg bgoz, zakiah!!





Monday, 28 November 2011

~thoze memoriesz~

hey diary,
its been a month since i last updating u, love..
many things changed
including me, myself

on November 26,
i've declared myself to be free
means.. i'm free from assignments,
i'm free from lectures,
i'm free from tests,
i'm free from exams and more.

but u noe wat,
there's sumthin i would totally LOVE to tell u.
its about the fills and the feels.
the fills within the 3 and a half years at Seri Iskandar..

There would b no more tears n headache 4 the assignments, especially.
i'm no longer so-called students.
frankly speaking, i'm starting to misz all those moments
moments wif da loved ones
moments wif ma besties
moments wif ma lecturers n those who r not mentioned here

its fine 2 hv anger n laugh at da same time
cuz it teach me a lot
n hey..my journey starts here   (^^)


[pssttt lemme use malay 2 ma8 thiz clear huh..   *embarassing]

sume start bile aku masuk daftar kat KOLEJ PROFESIONAL MARA SERI ISKANDAR.....
mcm2 yg aku blaja kat c2..1st day je msok, aku da kne kutok..kne ngumpat sbb x pkai tudung.. huh..biase la 2..mulot org.. then.. continue staying kat hostel.aku agak x biase gak r an sbb 2 1st time aku stay hostel.seumo idop aku, x pnah aku stay hostel..so, itz kinda awkward.tp x pe la..wat x tau..orientasi die lak, mak aih.. x igt.. kekadang bile pk, sakit ati gak ngan sis n bro2 faci 2..haha. then it goes to ma 1st clazmate.. dlm klaz, rmai yg ckp aku ni poyo sbb x reti bergaul..dok wat kje sndri je.hakhak..de gak yg ckp aku ni belagak nk mati..reason die ape?? sbb muke aku giler sombong membangga diri..but then, bile da knal, da kwn lame, bru they all mengaku yg aku ni FUNNY n CHEERFUL..huh..wat say u??  hikhik

then, sem by sem aku redah.. time foundation, tiap2 sem rase DEAN'S LIST..hakhak.. msok je HND, 2 kali je merase.. amik ko..men2 lg   =)  sume 2 kenangan.. smpai la part aku stay lua plak.. *jadi outsider la plak..asyik insider je.. mcm2 yg ku tempoh..dri stay flat..smpai la stay kat SIDEC (area hot budak2 study kat c2) hikhik.. time aku stay flat, houzmate aku len..time kat SIDEC len gak.. kat flat, aku de 7 bestie..n 2 b mention here, they r AKIN, KECIK, SHA, NAWAL, SHU, YAN and MAS.. diorg sume pale gile2.. masing2 ade personaliti yg trsndri.. smpai kat SIDEC, ku de 1 lagi new bestie, NANA.. these 8 person has teach me a lot.. mcm2 yg ku tau bile aku start kwn ngan they all.. ade yg cpt mara, ade yg jnis rajin, ade yg jnis lurus, ade yg jnis skema, ade yg jnis tegas, ade yg jnis lembut, ade yg jnis pending..mcm2 lg r.. klau nk cite, esok pown x abiz..then.. dlm masa berkwn 2, mcm2 yg we all da wat.. ade time epi, ade time sedih, ade time mara, ade time confiuzz n many more.


kecik, me, yan, sha n akin


Lepas mcm2 yg aku tmpuh, skunk smpai la saatnya aku melabuhkn tirai sbgai seorg plajar HND.
26 nov, tarikh terakhir aku dpt bersua muka dgn kwn2 aku..
we had a really gud times that nite.
1 yg wat aku kecewa.
bile mama aku janji nk pick up esoknya, tp die dtg mlm 2 gak utk bwak ku blk.
sumpah sedih x igt
igtkn dpt la pillow talk ngan kwn2 aku smpai esok pagi wat kali terakhir,
but then, x de jodoh..aku tepakse gak blk mlm 2
nawal n shu nangis x ingat.they all terkilan sbb aku x dpt stay lme mlm 2
mcm2 da try ckp kat mama n ayah, but still x ley gak
so, that would b ma laz nite with them..

last 2 nite with shu n nawal

n more...

n them too.. faiesz n iqbal

that nite mmg awhhhhssoommeeee!!
ku x kan lupe smpai bile..
sahabat sejati setia selamanya

Lots of L.U.R.V.E,
misz_proxey

Tuesday, 18 October 2011

(-__-)

Dear e-diary..
2day pown mood x bape nk ok gak..
bile tgk die je,rase cam x paham.
knp die nk kne wat muke cam 2??
knp nk ckp cam 2?
knp nk act cam 2??
once again...
pedih..sakit..bingung..sewel..

Ni cite btul,k.
bukan cobaan.. (lame lak x tgk cite 2)
aku..aku...em..urghhhh
semak..outtt

nah..amik ko..untuk ko la nih..FREAK

Lots of L.U.R.V.E,
misz_proxey

Monday, 17 October 2011

kembali ceria

Dear e-diary
i'm back fer u,lalink..wah3...kemain epi lg hikhik
got sumthin fer u..check thiz out..
i dpt sumthin from my houzmate..
they were juz awesome..blieve me!!
dpt snow ball!!
cute gilerrr
siap ade back up music skali..hakhak..cute weyh

here u go....
thanx fer everythin sahabat..
"SAHABAT SEJATI SETIA SELAMANYA"
this quotes...remains steadily in ma mind  =p

bepusing-pusing tgn sy  =)

sy wink kat mereka yg giv diz 2 me  =)

nampak x bebear dlm glass 2?? cuteeee  =)


Lots of L.U.R.V.E,
misz_proxey

heart broken

Dear e-diary,
Sorry 4 thiz feelin..
today iz ma burfday..
n 4 sure, im hopin sumthin from it..
itz not that big, itz not that expensive..
an attention, a  loose care n wish from the loved ones could be better
but what i have here iz..... NOTHING.

Can't stop thiz feeling nemore..
everything seems to b loose these few month..
wut else could i say?
itz...em...itz...itz the best damn thing that i've gone through.

but wateva it is, life must go on..
4 thiz luvly mmnt,
i juz need to let all those stupid things go..
let it free..
imma fragile-hearted person
nah...handle me wif care,dear :)

BEST WISHES FROM ME_MYSELF,
"B STRONG,DONT GIVE A SHIT 2 OTHERS N LIVE LIFE TO THE FULLEST!!
HAPPY 21st ANNIVERSARY,ZAKIAH!!!"

nah....fake smile fer u suckerz!!!!!



Lots of L.U.R.V.E,
misz_proxey

Sunday, 9 October 2011

hancur =X

Dear blog..
This time aku btul2 nk luahkan sume kat ko.ko antara "orang" yg aku perlukan skunk nih.pe nk wat klau hati btul2 da hancur?da la hancur, bekecai lagi 2..guess wat..crying while typing..great isn't it?past entry aku cite psal kwn yang paling aku syg..n now, aku nk cite psal sum1 yg penting dlm hidup aku.

Dia..
pertama kali kenal, lain orangnye..x sangka byk ckp lak..nampak cam pendiam n bak kate org cam "kewl guy" la.hakhak..2 b4 knal..now da knal btul2, dia antara org yg bley dikatakan hebat..sbb ape hebat?? These are the few reasons:

1) die x ksah lah org nk ckp die pe pown, asalkan die tau ape yg die wat 2 btul
2)die x pnah give up dlm ape je yg die wat
3)senyum 2 suatu kemestian..even die dlm mslah besa cam ne pown, senyum 2 tetap terukir
4)die kelakar..siyez funny man..bile aku sedih,mesti die wat lawak..kalau time aku mara,mule la die amik ati ngan buat muka ala2 comel 2.hahaha
5)kalau bole, sume event yg ade die nk g.hadoiii..letih aku nk ngadap kadang2
6)skali pon die marakn aku, die x pnah smpai nk tarik muka lebih dari 10 minit *klau face to face laa  =p
7)ko jgn la ckp psal agama ngan die.pantang tol die klau org yg x tau agama nk ckp lebih2 psal agama dpn die.cukop meluat die
8)die ade msalah klau org tgk mate die lame2..mule r blushing  *bley nmpk k pipi die merah!!
9)die benci kereta!  *itu kenyataan  =)
10)finally,die harapkan,suatu hari nanti, die bley jadi husband yg baik n penyayang yg pnah ade atas muka bumi ni..amiiinnnnnn  =)

2 antara sifat2 yang ade pada die.but then..2 sume juz tggal kenangan....dalam bercinta, kita x boleh sangat nk mengharap n menaruh harapan yang tinggi.silap besa klau kita buat cam 2..sebab kita x tau lagi jodoh kita yang sebena siapa..tiap2 manusia yang lahir di muka bumi ni, sudah ditetapkan baginya jodoh mereka..so, right now, aku juz beserah pada takdir n jodoh yang Allah da tetapkan.andai dia milik aku,aku redha n aku pasrah terima segalanya...tapi aku akui, bukan mudah kita nk lupakn sesiapa saje yg penah hadir membahagiakn hidup kita..n sebab 2 jugak lah, aku da x berani nk berharap pada siape2 lagi..ape yg dapat, itu yang aku terima.

perampas??tidak sekali..even ade ketika, berlaku 1 situasi yang mengatakan aku pnah merampas "hak" orang..jadi bukan dalam sedar..tapi itu dulu.... bukan sekarang..mungkin aku ni jahil sbb slalu buat khilaf..aku jua manusia..x lepas dari wat sume khilaf..tp 2 la..manusia juga yang senang menilai sifat seseorang manusia itu juga..cube ko try bace caption main pix aku kat atas ni.."SHE MIGHT LOOKS WILD,BUT YET,LIVE CLEAN"..msti ko nk ckp poyo an?? wuteva la..yang penting, aku knal sape diri aku ni!! n ko x de hak nk judge aku ikowt sedap mulot ko je..sblom ko nk ckp psal aku, cermin dlu muka ko..kita same2 manusia, x lepas dri wat slah...arghh!!!!!pape la...mals nk pk da

kpd yang berkenaan: aku x amik hak ko..tlg r jgn ggu idop aku lagi..aku ngan die da x de pape..skunk ni aku da x tau pape psal die.stop la sume ni..ikotkn ati aku, nk je aku tuka num..tggu r..maybe ujung bulan ni..ko x yah r rsau lg,k.aku da x ggu idop ko mcm pe yg ko pk 2.sumpah aku sedey bile kite same pompuan nk jadi cam ni... SEDEY!!!!!  

ni je la entry aku mlm ni..mungkin esok ade lagi sumthin yg aku nk karangkan..till then..


Lots of L.U.R.V.E,
misz_proxey

Saturday, 8 October 2011

segalanya =)

Dear blog...
its been a while since i last updating u, syg.. kinda bz these few month.but perhaps, this new entry will ma8 u feel ok.b4 this, aku byk cite psal perasaan, pasal hati.guess what?acteli da x de bende len lg nk cite.sbb sume 2 pe yg aku hadap tiap2 ari.juz now,*my past ade cal aku.cam tekejot gak r.ingatkn da lupe.bhahaha.tp x pe la.da jmp peneman idop agaknye.

thiz entry is specially made fer him.cite dari mule knal smpai la jadi sejarah. *burp..alhamdulillah..  :)  name die fadzrin.budak2 len lak pggil die "jambu".sbb pe aku pown x tau r.sbb ade la kot nmpk cam jambu..jambu ke zambu??alahaii bedal la. sumpah weyh.siyezly ckp, die ni lembut orgnye.bukan fizikal k.mean,care die behave dgn org sekeliling..n ni r sbbnye aku ske kat die dlu.

*psst nk tau rasie x? hakhak... first time aku jmp die an, kat depan jambatan yg byk nyamok.haaa 2 dia... =p jambatan 2 teletak kat perak,k.dekat ngan unikl mimet..haha..kantoi suda..time 2 mlm..setelah lame msg2 ngan die, kitorg decide nk jmp..time 2 aku kne dtg kat die sbb die x de transport nk kua..aku pown minx tlg r membe2 aku yg ade ni anta aku g jmp die kat sane.smpai2 je, bnde yg petame skali kitorg wat is tuka2 barang..  =)

aku tau sweet..hakhak..die bagi aku cologne die, n aku lak bagi die sweater aku..aku gile2 syg sweater 2 tao :) *org kate klau bg sumthin yg kite syg kat org len,bagus 2..haha.. pas da tuka2 brg 2, kitorg pown decide nk lepak kat depan jambatan area2 c2 gak..hahaha...ni yg x saba2 aku nk cite ni..smpai je c2, ya allah..tekejutnye aku...ingatkn tmpt pe..sumpah gelap..nyamok,jgn ckp r.hahaha.tp an,takut 2  x de la rase sgt sbb c dia ade kat sblah..hihihi..lepak kat c2 tengok org mancing...tgk lori lalu lalang smbil borak2 ngan c jambu nih..

time 2 aku ingat lg, luroh jantung aku bile die ckp die sbnanye da ade awek, tp die cam x ske sgt kat awek die 2..mmg r die x ske, tp bg aku, die ttap da bepunya..means, aku kua ngan balak org babe..bahayeee.....tp x pe la.nseb bek die jujo..pas 34minit lepak c2, kitorg pown decide nk blk..aku pown anta r die kat tmpt die blk..then aku pown bla blk kampus kesayangan aku blk..

2 baru babak 1..skunk masok babak 2..kitorg fwen kat fb lak..da fwen2..bru aku tau yg die ni pnah nk tackle kwn aku gak..errrr saba je la..aku pown wat x tau je r..bnde da lepas...setelah lame bersentuhan sesama sendiri (keep in touch bak kate omputih) kitorg pown decide lg nk jmp..b4 thiz pnah gak jmp, tp jap2 je r..this time kitorg jmp kat mcd lak.ngan membe2 ku yg len folo skali..time ni die da len sgt..kitorg da x rapat cam dlu..hmm sedey ade gak r..tp x pe la..

bile da jmp, lepak sme2,aku un bla blk uma..bile balik, jadi kemestian r utk on fb..bile bukak je, tup tup aku tgk die da unfren ngan aku..aku pelik r.cal x jwb2..msg x nk reply..skali 2 aku msg, die reply lak..die ckp sowi..2 je??? aku punye la angin.tp x pe..aku kewl lg.bia r die nk wat pe pown.start dri time 2, aku da lgsg x cntact die..juz go wif da flow an..wat ape yg aku nk wat.kekadang bile aku temenung, slalu gak aku pk psal die.n pnah gak tepk "die agak2nye,ingat lg x kat aku ek?"..hmm smpai cam 2 skali..

n from dat very mmnt jgak, aku ngan die jdi kwn yg pling sempoi..hihi..aku pnah lepak ngan die..men ngan sugar glider sume..sejak 2, bru r aku rase, kadang2 persahabatan 2 lebih mampu utk wat kite rase epi n bahagia dari perhubungan antara bf n gf..hakhak..pape pown, die antara kawan aku yg unik n bez aku pnah ade..sumpah aku syg die sgt2!! entry ni pown aku wat sbb die ckp "knp x update blog?knp x ltak link kat fb ko lg?aku da x tau pe psal ko da."..haha..n utk info korg, smpai skunk aku ngan die x jadi fwen dlm fb lg..hahaha..k.i.t ngan other network je la..smpai cnie je la kowt aku karang psal budak jambu nih..c ya 4 next entry. b4 that, korg ley tgk r budak yg aku pggil jambu nih..hakhak  =p

sowiii...ley bg tgk side tepi je..haha..identiti dirahsiakn.. *klau tuan die tau ni,mati aku  =p
(To whom it may concern, AKU RINDU DOE KO YG DLU! URGHH!!)


Lots of  L.U.R.V.E,
misz_proxey
Steelheart - She's Gone