Tuesday, 18 October 2011

(-__-)

Dear e-diary..
2day pown mood x bape nk ok gak..
bile tgk die je,rase cam x paham.
knp die nk kne wat muke cam 2??
knp nk ckp cam 2?
knp nk act cam 2??
once again...
pedih..sakit..bingung..sewel..

Ni cite btul,k.
bukan cobaan.. (lame lak x tgk cite 2)
aku..aku...em..urghhhh
semak..outtt

nah..amik ko..untuk ko la nih..FREAK

Lots of L.U.R.V.E,
misz_proxey

Monday, 17 October 2011

kembali ceria

Dear e-diary
i'm back fer u,lalink..wah3...kemain epi lg hikhik
got sumthin fer u..check thiz out..
i dpt sumthin from my houzmate..
they were juz awesome..blieve me!!
dpt snow ball!!
cute gilerrr
siap ade back up music skali..hakhak..cute weyh

here u go....
thanx fer everythin sahabat..
"SAHABAT SEJATI SETIA SELAMANYA"
this quotes...remains steadily in ma mind  =p

bepusing-pusing tgn sy  =)

sy wink kat mereka yg giv diz 2 me  =)

nampak x bebear dlm glass 2?? cuteeee  =)


Lots of L.U.R.V.E,
misz_proxey

heart broken

Dear e-diary,
Sorry 4 thiz feelin..
today iz ma burfday..
n 4 sure, im hopin sumthin from it..
itz not that big, itz not that expensive..
an attention, a  loose care n wish from the loved ones could be better
but what i have here iz..... NOTHING.

Can't stop thiz feeling nemore..
everything seems to b loose these few month..
wut else could i say?
itz...em...itz...itz the best damn thing that i've gone through.

but wateva it is, life must go on..
4 thiz luvly mmnt,
i juz need to let all those stupid things go..
let it free..
imma fragile-hearted person
nah...handle me wif care,dear :)

BEST WISHES FROM ME_MYSELF,
"B STRONG,DONT GIVE A SHIT 2 OTHERS N LIVE LIFE TO THE FULLEST!!
HAPPY 21st ANNIVERSARY,ZAKIAH!!!"

nah....fake smile fer u suckerz!!!!!



Lots of L.U.R.V.E,
misz_proxey

Sunday, 9 October 2011

hancur =X

Dear blog..
This time aku btul2 nk luahkan sume kat ko.ko antara "orang" yg aku perlukan skunk nih.pe nk wat klau hati btul2 da hancur?da la hancur, bekecai lagi 2..guess wat..crying while typing..great isn't it?past entry aku cite psal kwn yang paling aku syg..n now, aku nk cite psal sum1 yg penting dlm hidup aku.

Dia..
pertama kali kenal, lain orangnye..x sangka byk ckp lak..nampak cam pendiam n bak kate org cam "kewl guy" la.hakhak..2 b4 knal..now da knal btul2, dia antara org yg bley dikatakan hebat..sbb ape hebat?? These are the few reasons:

1) die x ksah lah org nk ckp die pe pown, asalkan die tau ape yg die wat 2 btul
2)die x pnah give up dlm ape je yg die wat
3)senyum 2 suatu kemestian..even die dlm mslah besa cam ne pown, senyum 2 tetap terukir
4)die kelakar..siyez funny man..bile aku sedih,mesti die wat lawak..kalau time aku mara,mule la die amik ati ngan buat muka ala2 comel 2.hahaha
5)kalau bole, sume event yg ade die nk g.hadoiii..letih aku nk ngadap kadang2
6)skali pon die marakn aku, die x pnah smpai nk tarik muka lebih dari 10 minit *klau face to face laa  =p
7)ko jgn la ckp psal agama ngan die.pantang tol die klau org yg x tau agama nk ckp lebih2 psal agama dpn die.cukop meluat die
8)die ade msalah klau org tgk mate die lame2..mule r blushing  *bley nmpk k pipi die merah!!
9)die benci kereta!  *itu kenyataan  =)
10)finally,die harapkan,suatu hari nanti, die bley jadi husband yg baik n penyayang yg pnah ade atas muka bumi ni..amiiinnnnnn  =)

2 antara sifat2 yang ade pada die.but then..2 sume juz tggal kenangan....dalam bercinta, kita x boleh sangat nk mengharap n menaruh harapan yang tinggi.silap besa klau kita buat cam 2..sebab kita x tau lagi jodoh kita yang sebena siapa..tiap2 manusia yang lahir di muka bumi ni, sudah ditetapkan baginya jodoh mereka..so, right now, aku juz beserah pada takdir n jodoh yang Allah da tetapkan.andai dia milik aku,aku redha n aku pasrah terima segalanya...tapi aku akui, bukan mudah kita nk lupakn sesiapa saje yg penah hadir membahagiakn hidup kita..n sebab 2 jugak lah, aku da x berani nk berharap pada siape2 lagi..ape yg dapat, itu yang aku terima.

perampas??tidak sekali..even ade ketika, berlaku 1 situasi yang mengatakan aku pnah merampas "hak" orang..jadi bukan dalam sedar..tapi itu dulu.... bukan sekarang..mungkin aku ni jahil sbb slalu buat khilaf..aku jua manusia..x lepas dari wat sume khilaf..tp 2 la..manusia juga yang senang menilai sifat seseorang manusia itu juga..cube ko try bace caption main pix aku kat atas ni.."SHE MIGHT LOOKS WILD,BUT YET,LIVE CLEAN"..msti ko nk ckp poyo an?? wuteva la..yang penting, aku knal sape diri aku ni!! n ko x de hak nk judge aku ikowt sedap mulot ko je..sblom ko nk ckp psal aku, cermin dlu muka ko..kita same2 manusia, x lepas dri wat slah...arghh!!!!!pape la...mals nk pk da

kpd yang berkenaan: aku x amik hak ko..tlg r jgn ggu idop aku lagi..aku ngan die da x de pape..skunk ni aku da x tau pape psal die.stop la sume ni..ikotkn ati aku, nk je aku tuka num..tggu r..maybe ujung bulan ni..ko x yah r rsau lg,k.aku da x ggu idop ko mcm pe yg ko pk 2.sumpah aku sedey bile kite same pompuan nk jadi cam ni... SEDEY!!!!!  

ni je la entry aku mlm ni..mungkin esok ade lagi sumthin yg aku nk karangkan..till then..


Lots of L.U.R.V.E,
misz_proxey

Saturday, 8 October 2011

segalanya =)

Dear blog...
its been a while since i last updating u, syg.. kinda bz these few month.but perhaps, this new entry will ma8 u feel ok.b4 this, aku byk cite psal perasaan, pasal hati.guess what?acteli da x de bende len lg nk cite.sbb sume 2 pe yg aku hadap tiap2 ari.juz now,*my past ade cal aku.cam tekejot gak r.ingatkn da lupe.bhahaha.tp x pe la.da jmp peneman idop agaknye.

thiz entry is specially made fer him.cite dari mule knal smpai la jadi sejarah. *burp..alhamdulillah..  :)  name die fadzrin.budak2 len lak pggil die "jambu".sbb pe aku pown x tau r.sbb ade la kot nmpk cam jambu..jambu ke zambu??alahaii bedal la. sumpah weyh.siyezly ckp, die ni lembut orgnye.bukan fizikal k.mean,care die behave dgn org sekeliling..n ni r sbbnye aku ske kat die dlu.

*psst nk tau rasie x? hakhak... first time aku jmp die an, kat depan jambatan yg byk nyamok.haaa 2 dia... =p jambatan 2 teletak kat perak,k.dekat ngan unikl mimet..haha..kantoi suda..time 2 mlm..setelah lame msg2 ngan die, kitorg decide nk jmp..time 2 aku kne dtg kat die sbb die x de transport nk kua..aku pown minx tlg r membe2 aku yg ade ni anta aku g jmp die kat sane.smpai2 je, bnde yg petame skali kitorg wat is tuka2 barang..  =)

aku tau sweet..hakhak..die bagi aku cologne die, n aku lak bagi die sweater aku..aku gile2 syg sweater 2 tao :) *org kate klau bg sumthin yg kite syg kat org len,bagus 2..haha.. pas da tuka2 brg 2, kitorg pown decide nk lepak kat depan jambatan area2 c2 gak..hahaha...ni yg x saba2 aku nk cite ni..smpai je c2, ya allah..tekejutnye aku...ingatkn tmpt pe..sumpah gelap..nyamok,jgn ckp r.hahaha.tp an,takut 2  x de la rase sgt sbb c dia ade kat sblah..hihihi..lepak kat c2 tengok org mancing...tgk lori lalu lalang smbil borak2 ngan c jambu nih..

time 2 aku ingat lg, luroh jantung aku bile die ckp die sbnanye da ade awek, tp die cam x ske sgt kat awek die 2..mmg r die x ske, tp bg aku, die ttap da bepunya..means, aku kua ngan balak org babe..bahayeee.....tp x pe la.nseb bek die jujo..pas 34minit lepak c2, kitorg pown decide nk blk..aku pown anta r die kat tmpt die blk..then aku pown bla blk kampus kesayangan aku blk..

2 baru babak 1..skunk masok babak 2..kitorg fwen kat fb lak..da fwen2..bru aku tau yg die ni pnah nk tackle kwn aku gak..errrr saba je la..aku pown wat x tau je r..bnde da lepas...setelah lame bersentuhan sesama sendiri (keep in touch bak kate omputih) kitorg pown decide lg nk jmp..b4 thiz pnah gak jmp, tp jap2 je r..this time kitorg jmp kat mcd lak.ngan membe2 ku yg len folo skali..time ni die da len sgt..kitorg da x rapat cam dlu..hmm sedey ade gak r..tp x pe la..

bile da jmp, lepak sme2,aku un bla blk uma..bile balik, jadi kemestian r utk on fb..bile bukak je, tup tup aku tgk die da unfren ngan aku..aku pelik r.cal x jwb2..msg x nk reply..skali 2 aku msg, die reply lak..die ckp sowi..2 je??? aku punye la angin.tp x pe..aku kewl lg.bia r die nk wat pe pown.start dri time 2, aku da lgsg x cntact die..juz go wif da flow an..wat ape yg aku nk wat.kekadang bile aku temenung, slalu gak aku pk psal die.n pnah gak tepk "die agak2nye,ingat lg x kat aku ek?"..hmm smpai cam 2 skali..

n from dat very mmnt jgak, aku ngan die jdi kwn yg pling sempoi..hihi..aku pnah lepak ngan die..men ngan sugar glider sume..sejak 2, bru r aku rase, kadang2 persahabatan 2 lebih mampu utk wat kite rase epi n bahagia dari perhubungan antara bf n gf..hakhak..pape pown, die antara kawan aku yg unik n bez aku pnah ade..sumpah aku syg die sgt2!! entry ni pown aku wat sbb die ckp "knp x update blog?knp x ltak link kat fb ko lg?aku da x tau pe psal ko da."..haha..n utk info korg, smpai skunk aku ngan die x jadi fwen dlm fb lg..hahaha..k.i.t ngan other network je la..smpai cnie je la kowt aku karang psal budak jambu nih..c ya 4 next entry. b4 that, korg ley tgk r budak yg aku pggil jambu nih..hakhak  =p

sowiii...ley bg tgk side tepi je..haha..identiti dirahsiakn.. *klau tuan die tau ni,mati aku  =p
(To whom it may concern, AKU RINDU DOE KO YG DLU! URGHH!!)


Lots of  L.U.R.V.E,
misz_proxey
Steelheart - She's Gone