Sunday, 11 September 2011

macam-macam hal la!

rasenye da agak lame gak x update blog aku nih.. berabok la gak an.ntah la.nk kate bz sgt, x de la.tp maybe, sbb byk sgt nk kne hadap. snang cite, hidop aku ni x seindah yang dilihat n digambarkan.mmg luaran nampak hepi, tp dalaman ade sikit teseksa r.. =) mcm2 hal yg aku da lalui sepanjang tempoh blog aku ni berabok.

1st, aku tempoh raye yg memenatkan. sbb pe? dlm raye pown kne ngadap asemen gak. rasenye masih x terlambat utk aku ucapkan selamat hari raye, maaf zahir dan batin pade sume followers =) *psst duit raye aku agak masyuk gak r taon nih...wallaweyhhh

2nd, emosi n kesihatan yang kurang stabil.. sepanjang cuti ni, penyakit wajib utk aku x penah bla.. mungkin ALLAH 2 nk uji aku kowt.. tiap2 ari msti nk kne sakit prot n bangon tido lebih kul 12 tgh hari.. astaghfirullahalaziimmm anak dare ape r nih  =p

3rd, konflik dgn orang sekeliling.. aku letih r nk ngadap org yg x caye ngan ape yg aku ley wat. sume x ley. itu x ley, ini x ley..smpai kekadang, wat aku sendiri yg x caye kat diri aku.kemonnn aku da besa la..i'allah aku ley bezakn yg mne bek n yg mne x...

sebnanye byk lagi yg aku ngadap spnjg cuti ni..but then, ckop la skdar 2 je yg aku cite.. ari ni, pas siap print asemen aku sume tdi, aku troz grak g ipoh.. lyn muvie SMURFS! hahaha sumpah bez cite 2. ase nk tgk lagi je =) g 1 keta.. kua uma kul 5, blk uma kul 2 pagi..( klau mama ade nih, da kne bebel da nih)  =p

esok, 1st claz aku pas cuti raye 2 mggu..rase mlas lak nk g.. tp nk wat cam ne.. hadap je r.. pape pown esok tetap esok.. saba je r.. 2 bulan lg aku nk abiz study! yahoo!! niway, kat bwah ni ade pix sket time ptg tdi aku hang out 2.. enjoy it  =)


nawal, my bestie  =)

Thiz iz the new me =)

aku yg betambah gmok sbb mkn kuih rye byk sgt  =)

houzmate sy lorh =)

twin, perhaps =p


Lots of L.U.R.V.E,
misz_proxey

No comments:

Post a Comment

Steelheart - She's Gone